søndag den 30. juni 2013

Rosernes dag

 
En hyldest til denne vidunderlige planteslægt, som mærkværdigvis kun har eksisteret naturligt på den nordlige halvkugle...
 

Jeg ønsker jer en fortsat dejlig dag!

9 kommentarer:

 1. Ja, jeg vil godt være med til at hylde rosen! Vi købte en ret rosenløs have sidste år, men jeg køber roser og planter roser, for dem skal man have :-) Smukke billeder, Alice!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana og Tak! Ja, roser hører bare til i haven! De giver så dejlig stemning og frodighed, så jeg kan godt forstå du er ved at lave rosenbede. Det er så dejligt at have deres blomstring at se frem til, og det er et skønt gensyn hvert år fremover! :-)

   Slet
 2. Det er bare nogle af de skønneste planter. Har lige besøgt Lisbet på Samsø i går. Hun har mange smukke roser, og i dag var jeg i en have i Horsens hvor det også bugnede med duftende roser i alle farver. Min have er desværre ikke så god til roser. Der ser dejligt frodigt ud i din have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte og Tak! Jeg er helt enig i at de er nogen af de skønneste planter! Ærgerligt at din have ikke egner sig godt. Er det jorden? Den kan sagtens forbedres! Eller lysforhold? Det kan man jo ikke gøre så meget ved. Jeg håber jeg kan få det til at passe med at kunne tage til Samsø til næste år, det så i hvert fald ud som om I havde en hyggelig dag i Lisbeths store smukke have! :-)

   Slet
 3. Skønne roser Alice, dejligt syn. Den første er "vores" mosrose ikke? Nr. 2 er det Queen og Sweden?
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak Lisbeth! Ja, det er vores Common Moss! :-) og nok nogle af de sidste billeder af den i år. De første blomster er visnet, og regnen har vist været lidt hård ved de sidste knopper... og helt rigtigt, nr. 2 er Queen of Sweden, jeg kunne ikke stå for endnu et billede, når der nu blomstrede to så fine eksemplarer lige ved siden af hinanden. I dag ser de dog noget regnskadede ud.
   Dejligt at se I havde sådan en pragtfuld blogdag i går! :-)
   Kh Alice

   Slet
 4. Takk for titten i en utrolig vakker eventyrhage:)

  SvarSlet
 5. så fantastisk dejlige dine roser er, jeg savner mine roser , nedlagde nemlig mit rosenbed i foråret,

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...