tirsdag den 11. juni 2013

Nu føler jeg mig hjemme... :-)Haven begynder at bugne af blomster & skønhed, dvs. at nu ligner den endelig sig selv! Endog med lidt forbedringer siden sidste sommer... hvor er det skønt at være havetosse, lige på denne årstid! :-)

Gloire de Dijon er sprunget ud, og duften er himmelsk!  Den er også ualmindelig smuk:Min dejlige store krydderurt salvie blomstrer også lige nu, mens pyntesalvierne stadig mangler lidt endnu før de springer ud. Jeg elsker simpelthen denne plantegruppe!
 


Denne lille husløg er også et kært gensyn... Velkommen Sommer! Dejligt at du gæster vores lille forblæste land mod nord! ;-)

11 kommentarer:

 1. Det ser skønt ud Alice, roser i blomst, det har jeg ikke endnu, men iris det har jeg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth og Tak! Det er også kun heroppe ved husmuren at roserne er så langt fremme, og dog... jeg så lige en enkelt udsprunget blomst i Rhapsody in Blue i dag.
   Ja, Iris kan vi slet ikke undvære i haven! :-)
   Hav en fortsat dejlig dag!
   Kh Alice

   Slet
 2. Härliga tider stundar. Nu gäller det att komma ihåg att njuta bara, och inte stirra för mycket på ogräset.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bettina! Ja, det er virkelig tid til at nyde og glæde sig over det smukke, og gemme sorger og lugning til en anden dag! :-)
   Kh Alice

   Slet
 3. Meget flotte billeder af dine iris sibirica. De fangede selvfølgelig straks mit øje i oversigten på danske haveblogs :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Berit og Tak! :-)
   Iris er også bare dronningen blandt blomster her i første halvdel af Juni! Jeg har lige bestilt ´Papillon´, efter at have set billedet af den på din blog. Jeg er ked af jeg ikke fik skrevet en hilsen... men... jeg sidder kun ved pc når jeg tager en bid mad, og når jeg vender tilbage flere timer senere, er jeg tit stadig på den blog jeg kiggede på, men har sat mig pga. et bestemt ærinde... og klikker alle sider væk. Så det bliver ikke til megen respons fra min side i øjeblikket, men jeg ville jo rigtig gerne!
   Tak for det dejlige indlæg om Iris Sibirica, der var mange smukke billeder! Papillon er dog lige den farve jeg har sukket efter, så den hvide prins må vente lidt endnu! :-)
   Kh Alice

   Slet
 4. Åh, iris er endnu en ting vi ikke har i denne have. Og der skal være iris, så jeg må sætte nogle til efteråret i mit nye kæmpestore staudebed (som indtil videre kun eksisterer inde i mit hoved!) Jeg tror at min første rose springer ud i dag. Alle dine billeder er meget smukke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana og Tak! Ja, Iris må der bare være i haven! De udfylder på smukkeste vis, ventetiden på rosernes blomstring! Nyd din første rose! Jeg har ligget på knæ utallige gange for at dufte til min første!! :-)
   Kh Alice

   Slet
 5. Ja det er dejligt at være havetosset når blomster og planter byder sig frem som på dine fotos,meget flot rose,og selvfølgelig iris:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jan og Tak! :-) Håber også du nyder det under den spanske sol!!
   Kh Alice

   Slet
 6. ÅHHH Alice, den Glorie de Dijon, den er vel nok smuk og den kom øjeblikkelig på min ønskeliste.
  Jeg kan se at Iris det må have i en have :) det mangler i min have og det må der rettes op på til næste år.
  Der er så smukt i din have
  Kh Linda

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...