tirsdag den 18. december 2012

Flere "Evighedsblomster"

Da min haveinteresse startede, var det flotte bladformer og farver der optog mig mest. Jeg kunne dog godt lide planter med mange små blomster, med et udtryk som den vilde natur. Forglemmigej, akelejer, skærmplanter, digitalis, klokkeblomster og urteagtige vækster som salvie, nepeta og lavendel er stadig nogle af mine favoritter.

Større blomster har jeg dog forlængst lært at holde af, ikke mindst pga. smukke gamle blomstermalerier. En imponerende buket som denne er da svær at modstå:


Det er et kæmpestort billede, som jeg havde svært ved at finde en plads til i mit nye hus, indtil jeg fik den ide at have det på badeværelset. Lidt ekstravagant og utraditionelt, men en daglig nydelse, at have næsten hele den ene væg på badeværelset dækket af det imponerende billede:


6 kommentarer:

 1. Så har du jo også en dejlig udsigt i dit badeværelse. Jeg har jo et vindue ud til mit nordbed, så der er forskelligt at se på året rundt. For tiden er der desværre mest vand :(
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth
  Ja, det er dejligt at billedet ses som baggrund når man kigger sig i spejlet.
  Det er skønt at have udsigt til sin have, også fra badeværelset :)
  Jeg håber vandet derude er begyndt at synke igen !!!
  Hilsen Alice

  SvarSlet
 3. Et fantastisk nydelig bilde, det må være deilig å ha dette fine bildet på badet..å kikke på de nydelige blomstrene hver morgen året rundt!:)Klem fra Else Britt:)

  SvarSlet
 4. Åh, den som finge bada i ditt badrum! Med den tavlan att titta på.
  Hej från Törnrosa

  SvarSlet
 5. Godaften Alice.Det må da være dejligt at have sådan et skønt billed på badeværelset.
  Så kan man jo drømme om foråret medens man bader.Godnat herfra Jette

  SvarSlet
 6. Kære Else Britt, Törnrosa og Jette
  Ja jeg nyder virkelig billedet herude. Det kom jo så til at bestemme farverne herude også, en sart gul væg i tone med nogle af de gule farver der er i billedet, og mit smukke grå gustavianske spejl blev skiftet ud med mit gamle ovale guldrammespejl for at holde stilen. Tilsammen giver det et dejligt varmt lys og indtryk på badeværelset.
  Rigtig Glædelig Jul :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...