fredag den 7. december 2012

Synet af englesang...

 Det har sneet jævnt gennem flere dage og himlen har været tung og grå. Solen har kun vist sig i glimt, og det har såmænd været svært bare at skelne skyformer.

Jeg trænger til at se en smuk himmel, og heldigvis tog jeg et billede af en enestående solnedgang i efteråret, på et tidspunkt hvor jeg ikke havde tid til at blogge.

Billedet fik jeg taget, udelukkende på grund af det svimlende held, at jeg faldt i hyggelig snak, nettop som jeg var gået ud for at lufte hunden, ellers havde jeg såmænd været langt inde i skoven uden kamera, mens det skønneste skue åbenbarede sig!

Jeg indrømmer at jeg tabte tråden i samtalen et par gange, mens synet byggede sig op, og lige pludselig måtte jeg bare ind for at hente kameraet!!

 
 
 
 
 

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej Heidi :) Ja, jeg er bange for jeg kun fik mumlet en forklaring til min samtalepartner mens jeg løb... efter kamera!

   Slet
 2. Jeg har et billede er fra d. 19 august, der ligner dit. Det var også en stor oplevelse for mig at se det syn - aldrig har jeg oplevet en så speciel solnedgang :-)

  SvarSlet
 3. Hej Gitte Ja sådanne solnedgange er ikke til at glemme! Den her er fra begyndelsen af September, men jeg lagde slet ikke mærke til at at der havde været flere af denne type, der må ha været noget i luften i den tid :)

  SvarSlet
 4. Så flott bilde du har tatt av en vakker himmel! Tusen takk for hyggelige kommentarer i bloggen min :-) Koselig blogg du har!
  Ha en fin weekend! Klem Marit

  SvarSlet
 5. Tusind Tak Marit, og hjertlig velkommen :)
  Hav en rigtig god Week-end
  Klem Alice

  SvarSlet
 6. Solnedgang og himmel er aldrig ens fra dag til dag, flot lys og foto :)

  SvarSlet
 7. Tusind Tak Jan :)
  Du har helt ret! Det er det som gør himlen så speciel, at den skifter så uendeligt meget, indenfor et rimelig lille tema/ramme af farver.
  Hav en god week-end

  SvarSlet
 8. Det er intet mindre en helt fantastisk.
  Godt du fik fat i dit kanere så du kan berige os med dette smukke syn.
  God weekend til dig og alle jer andre.

  SvarSlet
 9. Rigtig mange Tak Linda!
  Ja, det er så flygtigt et fænomen, så jeg er virkelig glad for at jeg nåede det, og jeg er særdeles glad for at kunne dele det med jer :)
  God week-end til dig også.

  SvarSlet
 10. Hej Alice
  Lige netop sådan må englesang se ud, hvor er det smukt, du ved jeg er vild med himmelbilleder. I dag skinner solen igen hos os, jeg håber, at du er lige så heldig.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 11. Hej Lisbeth og Rigtig mange Tak :)
  Ja, himlen er næsten altid smuk og så fuld af variation. Jeg forstår fuldt ud, at du tager mange himmelbilleder. Jeg var faktisk inde for at checke om du havde lignende billeder d. 2sept hvor jeg tog disse billeder, men du må have haft travlt den aften, for du viste desværre slet ikke nogen himmelbilleder for den dag.
  Her skinnede solen faktisk i morges gennem rimelig lette skyer, men nu er det gråt igen.
  Jeg ønsker dig en dejlig solskinsdag :)
  Mange hilsner Alice

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også inde og tjekke op på 2. september, der skrev jeg, at himlen var grå hele dagen, så derfor var der ingen billeder af himlen. Vi har endnu en gang konstateret, at vejret absolut ikke er ens i vores lille land. Men d. 1.9.er der en fin himmel på første billede og d. 3.9 er der en en fin himmel på det sidste billede. Men disse to kan nu ikke måle sig med din englesang :)
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 12. thanx for your wonderful piece of heaven :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...