søndag den 30. december 2012

Paradis

Min datter er nettop hjemvendt fra en pragtfuld ferie på Martinique, hvor hendes kæreste har familie som de holdt Jul hos. Hun har heldigvis taget nogle billeder af den natur de så når de kørte rundt på øen... for min skyld sagde hun :)  Jeg har ikke sorteret alt endnu, så det kan være der kommer flere billeder senere.

Dette er stranden lige nedenfor den families hus som de boede hos. Vidunderligt at kunne morgenbade her hver morgen


Bananpalmer, kæmpebambus og lianer. Fra den helt tropiske nordende af øen. Dette er bare en vejside!
 
 

8 kommentarer:

 1. hej Alice.Dejlige billeder fra varmen.Men jeg vil nu hellere være hjemme i julen.
  Men rigtig godt nytår til dig.Knus Jette

  SvarSlet
 2. Hej Jette, Ja jeg savnede hende også rigtig meget, og hun ringede heldigvis et par gange. Jeg vil også helst holde Jul hjemme, og sommer! Og foråret vil jeg heller ikke gå glip af, og bestemt heller ikke efteråret! Kun i Marts får jeg selv udlængsel og rejselyst... det er sådan en måned lige midt mellem vinter og et lidt for langt forår, og det er pragtfuldt at opleve foråret 2 gange på et år, ved at være sydpå i marts :)
  Rigtig Godt Nytår til dig herfra!
  Knus Alice

  SvarSlet
 3. Fusk! Att lägga ut sådana här underbara bilder när slasket droppar och flyter utanför fönstret.
  Gott Nytt År!
  Törnrosa

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Törnrosa. Du har fuldstændig ret, det er tarveligt at lægge sådanne billeder ud her midt i vinteren! Hun kom også hjem solbrun! Åhh... tænk at have haft mulighed for at slikke noget solvitamin og badet i turquise salte bølger, mens vi kun har grå korte dage.
   Meeen... om få måneder er solen igen vores her i Norden! :)
   Rigtig Godt Nytår!
   Kh Alice

   Slet
 4. Spændende at se billeder fra den tur, jeg foretrækker som altid Dk, men derfor kan man jo godt nyde billederne fra de lækre strande og de fine planter.
  Godt nytår Alice

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth, omtrent det halve af mit hjerte, har jo næsten været med hende dernede. Hun har jo været nede for at hilse på sin kærestes familie, og når familie er spredt så vidt på kloden, så fordeles højtider og tilhørsforhold jo på en anden måde, så jeg kommer nok til at vænne mig til, at hun føler sig hjemme dernede.
   Rigtig Godt Nytår!

   Slet
  2. Hej Alice
   Det kan jeg levende forestille mig, sådan er vi mødre jo. Godt hun kom hjem igen i god behold. Ikke nogen rar tanke at skal vænne sig til at have hende så langt væk. Hun er ung endnu, der kan nå at ske mange ændringer.
   Kh
   Lisbeth

   Slet
 5. Py ha ja det er da godt at Skype og andet godt, er opfundet. Det bruger vi meget her i familien. Svært er det, når der skal fordeles jul rundt omkring på jordkloden, det kan ikke være helt nemt! Godt begge mine piger er til jul i det danske!
  Rigtigt godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...