torsdag den 15. november 2012

Nyt liv i gammelt lærred


Jeg fik endelig fundet ud af at vise et foto som baggrund for blokken, og syntes lige jeg vil præsentere det billede jeg har valgt at bruge. De fristende frugter her var mine modeller, da jeg for mange år siden malede dette frugtbillede, som var tænkt at være i vores køkken.

Billedet blev aldrig egentlig malet færdig, men jeg kunne lide det lidt æteriske udtryk det havde, sådan som det var. Det er nettop den gennemsigtighed eller forvaskede look billedet har, som gør at jeg syntes at det passer perfekt til bloggen. Pudsigt at noget man har haft så længe pludselig kan bruges og få nyt liv : )


Frugten klar til at blive portrætteret
Her ses det "færdige" billede, som passede bedst i soveværelset :-)
4 kommentarer:

 1. Det er en fin baggrund! Fantastisk at du selv har malet det!! Mit eget baggrundsbillede vil ikke blive stort, men deler sig i mange små. - Jeg må arbejde videre med det engang når jeg får bedre tid ...

  SvarSlet
 2. Hej Nana og tusind tak :) Det har noget med formatet at gøre, antal af pixels. Det er ikke nemt at lave billedet stort nok i pixels, uden det fylder for mange KB. Mit er heller ikke stort nok til at fylde ud, men det ser heldigvis fint nok ud sådan side om side. Jeg fandt ud af at hvis jeg beskar i Paint programmet kunne jeg få det til at fylde mindre i KB, men hold da fast hvor det tog meget tid...
  Hilsen Alice

  SvarSlet
 3. Sådan noget har jeg slet ikke eksperimenteret med, men det ser flot ud.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth og tak : ) jeg har prøvet for noget tid siden men billedet skal helt ned på 300KB, det er svært hvis det skal fylde godt på siden. Hvis man beskærer og gemmer i paint bliver filen mindre, så på den måde lykkedes mig.
  Hilsen Alice

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...