lørdag den 17. november 2012

Heritage ?


Jeg har brugt noget tid på at sortere gamle papirfoto´s til siderne om mine tidligere haver, og er generelt ikke imponeret over deres kvalitet. Største fejl er nok at jeg har fotograferet i solskin, så billederne er alt for hårde i lyset. Dette billede syntes jeg dog er fint belyst. Farverne er vist ikke helt korrekte, da jeg har fotograferet papirbilledet med et digitalfotoapparat. Jeg mindes bestemt at det er Austinrosen Heritage, selvom farven får mig til at tænke på Brother Cadfael. Bedårende farver uanset hvad :)

4 kommentarer:

 1. Ja det er en smuk rose uanset navn :)
  Heldigvis er billedkvaliteten på vore dages billeder blevet noget bedre. Det billede du viser ser nu fint ud.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth :)
  Ja, digital er meget bedre end jeg troede, det var først efter jeg fik Luna at jeg købte sådan et kamera, så det er nok 4½ år siden. Man kunne jo få lavet en cd når man fremkaldte billeder, men det ville blive alt for dyrt i længden. Når først man har digitalkameraét, er det at blogge jo en helt gratis fornøjelse, det er virkelig en fantastisk mulighed vi har fået :)

  SvarSlet
 3. Smuk rose - og billedet har nu et smukt vintage look over sig ;-)

  Er Heritage ikke mere løs i blomsten? Jeg har den nemlig, og min er ikke så kompakt.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 4. Hej Marlene og Tak :) Ja jeg syntes at dette 8år gamle papirfoto havde et dejligt look, og roserne er ihvertfald smukke. Jeg er også meget i tvivl om det er Heritage, jeg har ikke haft den rose siden dette bed. Jeg håber at finde min gamle rosenfortegnelse fra den have,som samtidig var med X for hvor hver enkelt stod. Linariaen er her en vigtig brik, for jeg havde kun en af dem, og på andre foto´s kan jeg se hvor den stod. Så en af roserne i det område er modellen :D
  Kh Alice

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...