torsdag den 22. november 2012

Dråber i modlys


I indlægget om græsaks med dugdråber, fik jeg postuleret at det er smukt i modlys, men uden at bringe et billede. Det vil jeg så råde bod på i dag. Det ligner næsten en forstørrelse af mælkevejen, så mange lysglimt det giver.
 


Det nederste billede syntes jeg ved nærmere eftersyn var så smukt med de brune stængler, og så med det lidt uskarpe vandfald af diamantstøv :)

6 kommentarer:

 1. Ja det er utrolig smukt, modlys er ofte godt, når man fotograferer.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth :) Ja modlys er meget smukt, rigtig mange blomster bliver også oplyst på en smukkere måde i modlys.
  Hilsen Alice

  SvarSlet
 3. Ja det er smukt.
  Gode billeder.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Ja, man må jo glædes over de små ting, i denne mørke årstid.
   Hav en dejlig dag.
   Hilsen Alice

   Slet
 4. Tak for hilsen på min blog. Jeg kan se du har en ´svaghed´ for roser. Jeg har forelsket mig i en, som jeg har set på Borgen Spøttrup. Den hed husmoderrose, men det er vist en bred betegnelse. Den havde et meget flot løv. Det var efterår, så jeg kender ikke rosens farve.

  Vil kigge videre på din blog, den ser spændende ud.

  SvarSlet
 5. Hej Hanne, Hyggeligt du kiggede forbi min blog :) Husmoderrosen hører til Pimpinellifolia gruppen, de har alle et vidunderligt løv, og bliver store flotte buske. Den burde få lysrosa blomster i en yndig lidt løs skålform. Jeg har i efteråret plantet Aïcha som hører til denne familie med enkle store gule blomster, men der findes flere skønne og duftende roser i den her familie.
  Fortsat god week-end :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...