onsdag den 9. januar 2013

Gå altid tilbage til en fuser...Sådan lød en af Steffen Brandt´s sange, hvor omkvædet var en lille ord-udskiftning i teksten fra en Oplysnings-kampagne. Det ændrede dog meningen markant, til et humoristisk, bittersødt og hjertevarmt råd fra et medmenneske.

Jeg har nettop genfundet dette gamle foto fra et ugeblad, som var direkte årsag til at jeg bare måtte have denne rose en dag. Desværre fik jeg ikke matched dens mørke nyudsprungne blomster særlig godt, og flyttede den i eksil. Lige indtil i går... fordi... efter endnu engang at have drømt mig væk i dette billedes smukke blomster, så er jeg gået tilbage til en fuser, og har placeret Leonardo da Vinci i midten af det udvidede bed, som stort set står færdigt nu. Aldrig før har jeg arbejdet så meget i min have i Dec/Jan!

Leonardo da Vinci

5 kommentarer:

 1. Nej men nu er det nok også slut, godt du nåede det. Nu kan du nyde det inde i varmen eller en tur i skoven, vi skal have motion siger de. Det får du nu nok også.
  Jeg tror ikke, jeg er til Leonardo da Vinci, den farve er ikke lige mig :)
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth, Ja nu er det slut med at kunne komme i jorden i lang tid, jeg er virkelig glad for at jeg nåede så meget! Farven på dette billede er ikke korrekt, den er ret mørkrosa, men bleger til mange lysere nuancer, den er meget smuk, faktisk var det den rose jeg nød mest i buket i sommers. Jeg er endda mest til sartrosa.
  Hav en fortsat god aften :)
  Hilsen Alice

  SvarSlet
 3. Vacker ros!
  Här ligger trädgården under tjock hård snö och det enda trädgårds jobb jag kan göra är att planera.
  Mariana

  SvarSlet
 4. Hej Mariana :)
  Heldigvis er det jo så smukt med landskabet og haven dækket af sne! Og så lysner det også en del på denne kolde mørke årstid. Her blev vi overrasket af usædvanlige snemasser i begyndelsen af December, og da var jeg lige startet på et nyt haveprojekt, så jeg har været meget glad for de to uger med 5-6 varmegrader vi lige har haft. Nu vender kulden tilbage, men denne gang er jeg parat til den :)
  Hilsen Alice

  SvarSlet
 5. Hej Alice.
  Jeg tror det er godt du har givet din Leonardo en chance til. Jeg synes den ser dejlig ud - og jeg kan godt lide farven.
  Godt nytår.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...