tirsdag den 28. maj 2013

Helt ny vinkel

Jeg vil vise et par billeder fra bedene foran terrassen, men allerførst lige et af Allium,  med Luna´s "anti-stress" hegn som baggrund. På dette billede, syntes jeg der dannes sådan en smuk kurve af hegnet og lågen langs græsplænen:


Det er dette morgenstemnings billede, som jeg har taget fra en vinkel jeg ellers ikke ofte ser haven fra... men... som jeg kommer til at se og vise meget mere fra fremover! Jeg kan røbe så meget, at mistbænken er en saga blot, for billedet er taget derfra...
Herfra er der en dejlig udsigt til de solbadede bede langs terrassen. Den noget bare plet nederst i højre hjørne, er hvor det gamle hækhjørne stod, samt stien langs med den. Jeg har gravet alle erantis og vintergækker op herfra, og plantet dem langs den nye hæk, og så er de små Iris Germanica flyttet til dette sted.
Det er lettere euforisk at kunne stå lige der hvor den gamle hæk voksede... sidste sommer kunne jeg bare drømme om dette! :-)
 

Som man kan se, er her en masse roser og stauder som gør sig klar til årets festfyrværkeri. Jeg så at Jakobstige og den hvide Akelejefrøstjerne var sprunget ud, men jeg har ikke fået taget billeder i dag. Jeg sidder og bakser lige ved siden af dette sted, og her kan man se, hvordan der så ud i weekenden:


Hold da op, hvor er det drillesygt at få sådan en plads i vatter...

7 kommentarer:

 1. Fint billede med dine allium, det ser godt ud. Somme tider er det sjovt at se sin have fra en anden vinkel.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Det er godt at tage haven fra andre vinkler end dem man plejer. De oplevede jeg da Marianne fra den Helbredende var på besøg her. Hun så haven helt anderledes end jeg selv plejer. Sjovt og godt at få hjælp på den måde. For på et billede kan man måske se noget, man ikke kan, når man blot selv er i haven.

  SvarSlet
 3. Dejlige solskinsbilleder fra din have! Det ser spændende ud det der er gang i, og ja, det er et stort arbejde at få lavet en god grund! :-)

  SvarSlet
 4. Ja, nogen gange skal man "vende det hele om" - det er dejlige billeder fra din have - allium står så flot med hegnet i baggrunden.

  SvarSlet
 5. Å, kastanjestaket är så snygga. Det gör sig verkligen bra i din trädgård. Lustigt det där när man börjar fundera på staket eller något annat projekt i trädgården, då ser man liksom bara just det på andras bilder. :-)

  SvarSlet
 6. Hej Alice.Dejlige billeder fra din have,Og smukke allium.
  Har selv lige gået en runde i min have og taget nye oversigtsbilleder.
  God dag Jette

  SvarSlet
 7. Vakre hagebilder du deler med oss her! Elsker kastanjegjerdet og den fine porten din!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...