lørdag den 2. marts 2013

Jeg glæder mig!!

Hvilken dejlig solskinsdag vi havde i går!  Et par sip kaffe på terrassen blev der også lige tid til, men ellers endte jeg med at bakse det lille læskur færdig, samt at lave en konstruktion til klatreplanterne ved den grimme væg. Nu mangler en låge/dørplade at blive skruet sammen, så jeg kan male det færdigt.
Jeg havde dog ikke hele den dejlige solrige eftermiddag til rådighed, for jeg havde en aftale om at hente dette vidunderlige havebord mellem 15.30-16.00 ved Brøndbyøster station. Bordet fandt jeg i dba til 350,- kr.!! Så det var både pengene, rejsetiden og besværet værd! :)
 
At rejse i hovedstadsområdet tager altid længere tid end man tror, for der er jo tale om lange strækninger. Jeg tog afsted hjemmefra kl. 14.10 og var hjemme igen 17.30. Det var næsten uden ventetid, og handlen samt at få bordet ud fra kælderen tog max. 10 min. så det var stort set ren rejsetid! 45 min. ialt var så gåtur til/fra stationen. Jeg havde min nye krukke-transport med mig, så jeg var nødt til at tage afsted uden cykel.
 
Det var lidt ærgeligt at tilbringe så meget tid i s-tog, på sådan en smuk dag, men jeg glæder mig så usigelig meget til at kunne nyde tilværelsen på min overdækkede terrasse her til sommer, med dette nye fine bord.
 
Mit nuværende bord derude er alt for stort, det fylder enormt, og er megabesværligt at komme omkring, når man skal ind til bagvæggen hvor jeg har en kommode med havegrej mm. Jeg har jo ikke noget skur på grunden, så nogle ting er nødt til at være her under den pergola-dækkede terrasse.
 
Nogle undrer sig måske over, at jeg før har vist et andet rundt cafebord... og ja, jeg har et som er 3-benet i alluminium, dvs letmetal. Bordet vælter altså bare katten hopper op på det, så det bord tør jeg slet ikke bruge på den del af terrassen vi bruger mest. Det er så et dejlig let bord at tage med ud på græsplænen, på varme dage.
 Her et billede af den krukke-vogn jeg købte for nylig, den kan altså også snildt transportere et jern cafebord! :)

30 kommentarer:

 1. Hej Alice.Det er dog et dejligt bord du der har fået fat i...jaaaaa man skal være hurtigt ude,på DBA.God ide med den krukkevogn - hvor du end har købt den fra.
  Ønsker dig en dejlig lørdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Grethe. Ja, gode tilbud på dba ryger stærkt, jeg tror det bedste er at sende sms, jeg har mistet nogle gode tilbud fordi andre havde sent sms, men jeg bruger ikke mobil, så... Ja, en krukke vogn var nødvendig efterhånden, for jeg døjer med min ryg når jeg flytter krukker uden, og vognen er altså rigtig god og kan tage alle højder og faconer på krukker jeg har testet. Jeg har købt den hos Moreland online.
   Hav en rigtig dejlig weekend!

   Slet
 2. Et rigtig sødt bord! Og den krukkevogn er da genial! Jeg vil også gerne vide hvor du har købt den ...?

  Hav en god weekend, Alice :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ops Jeg er et fjols til det der med at trykke på: svar!! Svaret står nu nedenunder denne bjælke :)

   Slet
 3. Hej Nana. Ja, det er et rigtig dejligt bord syntes jeg :) Krukkevognen er meget mere anvendelig end jeg turde håbe på da jeg købte den, så den kan jeg godt anbefale. Den stod til 249,- men de må have haft tilbud, for jeg gav kun 188.- ifølge faktura. Hvis man så køber noget andet så man kommer over 500.- så får man leveret gratis!! Hos Moreland online.
  Hav en rigtig dejlig weekend :)

  SvarSlet
 4. Congratiolations having your new gardentable. It's gorgeous one. I hope you can drink a lot cups of coffee this summer in your garden. I hope we get some sunshine tomorrow overhere. It's still grey and a little cold.
  Have a wonderfull weekend Alice

  SvarSlet
  Svar
  1. Hello Marijke and Thank you so much! I look so much forward to enjoying a cup af coffee around this table :)
   Today we have cold wind and no sunshine too, but we did have a few days with nice warming sun and no wind! At least its only freezing during nights now, so the snow is slowly melting, but the soil is hard as ice still! I sure hope we all get some warmer weather soon with lots of sunshine :)
   Have a wonderfull weekend!

   Slet
 5. Hej Alice
  Det var da et skønt bord, du har købt. Ja ærgerligt med den lange transporttid, men så må du glæde dig over, at der kommer flere gode forårsdage i morgen og lidt mere. I dag er det ikke godt her.
  Fortsat god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth! Ja, det var flere dyre forårstimer jeg brugte på hentning, men trods alt ville jeg ikke have lyst til at gøre det om til f.eks. i dag, hvor her er meget blæsende og koldt! Jeg ved næsten ikke noget koldere end at stå på åbne perroner og fryse! Jeg håber du har ret i at vi får den dejlige forårssol at se i morgen :)
   Hav en dejlig weekend!

   Slet
 6. En krukkevogn!!! Jamen for dælen da, hvorfor har jeg ikke tænkt på det før!! Især om efteråret hader jeg at tonse rundt med krukkerne, sjovt nok er det ikke noget problem i foråret! Tak for tippet. :o)

  Iøvrigt et superdejligt bord du har fundet til en rigtig god pris. Tillykke med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Fru Friis :) Ja, jeg kender kun alt for godt det der med at alle problemer fordufter som dug for solen om foråret! :) Men, min ryg sagde nu ret klart stop sidste forår, så nu er alle planter der skal flyttes, sat i plasticpotter. Man kan godt få nogle flotte nogen i plastic.
   Efter jeg er flyttet har jeg ikke vindueskarme nok, så mine planter bliver flyttet fra vinteropbevaring, gennem huset, ud forbi terrassen og hen til drivhuset i marts, derefter tilbage til terrassen omkring 1 Maj. Omkring 1. Okt. tilbage til drivhus, og endelig i Dec. flyttes de tilbage forbi terrassen, gennem huset og ind i et uopvarmet pultekammer til vinteropbevaring! Pyyh, så jeg er glad for at jeg købte min pottevogn her i vinter :)
   Hav en dejlig weekend!

   Slet
 7. Gratulerer med nytt bord! Og ha en deilig helg og helst med sol på : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak! Jeg ønsker også dig en dejlig solrig weekend :)

   Slet
 8. Det bordet likte jeg veldig godt. Ha det godt! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne, og rigtig mange Tak :)
   Ha en dejlig weekend!

   Slet
 9. Vilken smart liten vagn! Den blev jag nästan mest sugen på. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bettina. Ja, den lille vogn er virkelig nyttig og handy, den har jeg ikke lyst til at undvære nu :)
   Ha en dejlig weekend!

   Slet
 10. Flott bord du har kjøpt deg, og den vognen så veldig smart ut!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marit :) Ja, jeg er rigtig glad for begge dele!!
   Ha en dejlig weekend!

   Slet
 11. Vilket vackert bord, passar perfekt till dina krukor!
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger, Ja. det er helt perfekt til havebord, mønsteret på bordet minder lidt om espalier, så man syntes bare det passer med planter :)
   Hav en dejlig weekend!

   Slet
 12. Dejlig bord du der fandt og hvor det dog lige passer til have som var det lavet til det. Godt nok var det en god tur du tog for at hente det, men hvad gør man ikke hvis prisen er OK :)
  Krukkevognen er en god invistering, især hvis man døjer med en ryg der ikke skal overbelastes.
  Solskinstimer har de lovet der kommer flere af i næste uge og op til 10 pluds grader, er det ikke skønt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda og Tak :) Ja, jeg tror det var det lidt espalieragtige mønster bordet har, som gjorde at jeg bare måtte have det, det falder meget naturlig ind med planter :)
   Ohhh hvor lyder det godt med sol og op til 10grader!!! Jeg blev slemt skuffet i dag over det kolde vejr, så jeg glæder mig til nogle lune dage :)
   hav en dejlig weekend!

   Slet
 13. Hej Alice.Sikke da et superkøb du har lavet.Og så gør det jo ikke så meget at det var lidt bøvlet at hente dit fine bord.
  Rigtig smart med den lille krukkevogn.Vi bruger en sækkevogn......den er effektiv.
  God uge til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette, Ja jeg er meget glad for at jeg var hurtig nok denne gang, så det var mig der fik bordet, selvom det krævede en indsats! :)
   jeg tror bestemt også at en sækkevogn er en god hjælper, godt man kan aflaste sin ryg lidt, for det er ikke sjovt pludselig at være forhindret i at lave noget i haven i flere dage pga. rygsmerter!
   hav en dejlig weekend!

   Slet
 14. Flotte kjøp du har gjort!..og da reiser en langt for å hente det:)
  Smart den vignen også:))
  Ønsker en fin start på uken:))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger Marie. Ja, man anstrenger sig gerne lidt ekstra når man har fundet noget man rigtig gerne vil have, og har været så heldig. at have været hurtig nok! :) Vognen er rigtig dejlig, og uden den havde jeg nok ikke turdet at købe bordet, af hensyn til transporten!
   Tak, og jeg ønsker også dig en rigtig dejlig uge :)

   Slet
 15. Et fint lille bord.
  Hvor er din krukke med ørerne flot. Sådan en måtte gerne stå imin have.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen, jeg glemmer tit at trykke på svar, så svaret står herunder :)
   Forresten, så fik jeg den meget billigt, fordi det ene "øre" var faldet af, jeg har så bare modeleret den på med ler.

   Slet
 16. Hej og Tak :) Jeg ønskede mig længe sådan en antik krukke her, men de er altså meget dyre! Jeg købte en nyproduceret til langt lavere pris, men den var jo helt ensfarvet! Men tænk... blot få måneder med jord og planter i, så kom den til at se ud som billedet, altså ligesom de antikke!! Det må være nogle salte/kemikalier som trækker ud og laver det smukke mønster.
  Ha en dejlig dag!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...