lørdag den 31. maj 2014

De sidste Maj roser

Ialt har 23 forskellige roser blomstret i haven i Maj, det er jo helt forrykt og vidunderligt! Halvdelen har dog bare lige haft en enkelt tidlig blomst, men der er rigtig  mange knopper som viser farve nu, så blomstringen vil ikke vil gå stille af sig i de nærmeste dage! Lykkeligt og forventningsfuldt suk... :-)


Margaret Merrill nåede lige at vise sin smukke blussen, her på den sidste dag i Maj, og det samme med Souvenier de Mme August Charles nedenunder. Denne rose har jeg ventet på i mere end et år, for jeg fik en forkert rose leveret sidste sommer. Heldigvis sendte de mig en erstatningsrose i efteråret, og denne gang er den helt rigtig! :-)
Smukke Geoff Hamilton herover.
Rosen nedenunder behøver vist slet ingen præsentation. :-)
Odyssey har nu 7 udsprungne blomster, hvilket sikrer den en flot 2. plads som Majhavens mest blomstrende! (rosen bagved er Marie Curie) 1. pladsen tilkommer Gloire de Dijon som står lunt op ad husmuren, og altid er meget tidlig i blomst.
Jeg elsker de sartrosa toner, men lidt komplementær farver er nu også på sin plads, især når det er så fine farvenoter som Multi Blue & Bridge of Sighs:


Farvel og på gensyn du liflige Maj! Nu går vi for alvor ind i sommeren, og jeg ønsker jer alle en superdejlig en af slagsen!

6 kommentarer:

 1. Det är helt otroligt att det blommar som det gör nu i maj hos alla. Här är vi inte vana vid det. Några rosbuskar har börjat blomma här vi får nog vänta än ett tag på rabattrosorna. Dina bilder är såå vackra jag njuter
  Önskar dig en fin söndag
  kram Meta

  SvarSlet
 2. Ja, blomstringen er 3 uger tidligere på den i år, så det er bare med at nyde denne tidlige sommer vi har! Sidste år blev vi jo snydt for cirka samme antal uger da det var så koldt længe, dejligt at vi har fået dem "tilbage" :-)
  Tak og i lige måde!
  kram Alice

  SvarSlet
 3. Dine billeder er helt vidunderlige! Hvor er vi heldige, at foråret er begyndt så tidligt i år, og at vi har fået glæde af blomsterne længe allerede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak Madame!
   Ja, vi er så heldige og forkælede i år, det er bare med at nyde det i fulde drag! :-)

   Slet
 4. Hej Alice.Hvor har du mange vidunderlige roser i din have...........og skønt at de allerede blomstre...........skønt.
  Og du kan tro at jeg nyder haven med alle de skønne blomster.
  Rigtig god dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette. Ja, det er så skønt med al den blomstring vi har allerede! Det har da været det skønneste forår nogensinde, så det er bare med at nyde denne tid! :-)
   Ønsker også dig en dejlig dag!
   Knus Alice

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...