onsdag den 10. juli 2013

Rosen-espalier

Det har været et par dage med aktivitet, for jeg har fundet på et nyt projekt! Jeg elsker processen når en drøm skal gøres til virkelighed, for man kan virkelig få noget fra hånden når man er engageret!
 
Jeg er ikke færdig endnu, men har dog fået dette hjørne sat op, fordi jeg glædede mig til at se Erinnerung an Brod bundet op til espalieret mens den endnu blomstrer.
 


Og så kom solen lige pludselig! :-)

 
Jeg havde egentlig tænkt mig at malingen skulle være mørkere, men pludselig havde jeg blandet for meget hvidt i... og jeg kan nu godt lide denne 1800 tals franske badehotel-kulør :-)
 

Erinnerung an Brod er den eneste af de 4 store busk/klatreroser jeg har i dette bed, som har sat skud på et par meter, men når de andre begynder at skyde for alvor, så er jeg i hvert fald klar nu til at binde grene op, for det var ikke hensigtsmæssigt med sådanne lange skud, som flyder hen over stauderne, når blomster og knopper tynger grenen.


Det er da en smuk rose!


En uimodståelig smuk klase af Giardina roser, næsten som en bunden buket.


Jeg har flere gange taget billeder af Coral Dawn´s smukke blomsterklaser, men jeg bliver hver gang helt forskrækket over farverne, når jeg lægger dem i computeren. I dag gik jeg af nød på opdagelse i de ændringer man kan lave med billedets indstillinger... og jeg kan rigtig godt lide stemningen i dette billede!
Det ser ud som et gammelt sort/hvid foto, hvor blomsten og bladene er håndkoloreret.

Jeg ønsker jer masser af dejlige sommerdage i haven!

7 kommentarer:

 1. Det var dog en fantastisk rose - Erinnerung an Brod - den har jeg aldrig hørt om før, men smuk er den, og det ser godt ud med espalieret. Den ser ud som om den kan kategoriseres i de "blå" roser? Der er nu ikke noget som et lille projekt i haven, det giver jeg dig ret i.

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Jeg synes farven er rigtig god til de romantiske roser. Det ser rigtig flot ud.
  Jeg måtte ty til et nød-stativ da Mary Rose lagde sig hen over alle omgivelserne. Det pynter slemt, når der kommer støtte på.

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også Coral Down men giver dig ret i, at den slet ikke ser rigtig ud på billeder. Dens farve er helt unik men kan ikke rigtig genskabes via billeder. Smuk er den og den er til dato, den rose jeg synes dufter mest fantastisk..
  Tak for kigget..

  SvarSlet
 4. Det er en lækker farve, du ender med at bruge. Det er bestemt frustrerende at tage billeder, når kameraet ikke gengiver farverne korrekt, men det sker i grunden jævnligt.

  SvarSlet
 5. Flot farve du har fundet, det ser så godt ud.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder! Her har vi også lige sat rosenespalier op. To stykker, faktisk. De står op ad vores skur hvor jeg har plantet New Dawn. Det bliver forhåbentlig ligeså smukt som jeg forestiller mig. Dit ser rigtigt fint ud, allerede!

  SvarSlet
 7. Hei! Nydelige bilder av nydelige farger. Anne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...