lørdag den 3. juni 2017

Miss Bateman og et nyt projekt

Clematis Miss Bateman har aldrig været smukkere end i år, og med den nye bænk foran, og de hvide akelejefrøstjerner bagved, er dette mit bedste bud på en hvid afdeling af haven:Det er en underskøn hvid clematis, med smukke limegrønne midterstriber på de nyudsprungne blomsters kronblade, og en dekorativ vinrød midte:Tilmed er det en af de nemmeste clematis, som kun behøver en studsning af lidt døde småkviste om foråret. Den er aldrig blevet egentlig beskåret:
Der er en helt særlig stemning ved hvide blomster her i den vårgrønne Maj måned, og jeg har ofte haft lyst til at få mere hvid blomstring på denne årstid. Som man kan se herunder, har jeg fået en sokkel under frugtopsatsen, og umiddelbart ser det lidt for højt ud...


Men... nettop højden gav mig en ide! Den ville jo fungere perfekt som støtte for et Wisteria-træ!:


Det skal selvfølgelig være et hvidt Wisteria-træ! Sådan en slags "Tempeltræ" i midten af haven, eller som min søn sagde, da jeg viste ham billedet: Et "Livets træ" :-)

Lige præcis nu, blomstrer tjørnehækken også flere steder, og så må jeg prøve at lave nogle flere hvide akelejer & jacobsstige, så dette område bliver en rigtig hvid have i en periode omkring Maj/Juni. Jeg glæder mig til at forme den lille Wisteria floribunda `Alba´ som jeg har plantet, efterhånden som den vokser i løbet af sommeren.
Rigtig God Pinse!

10 kommentarer:

 1. Good morning Alice,
  It's always a pleasure to visit your beautiful garden.
  Have a wonderful weekend.

  SvarSlet
 2. Hej Alice
  Det ser godt ud, og det bliver endnu flottere med en hvid Wisteria til at vokse op midt i det hvide bed.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 3. En fantastisk klematis och underbara bilder, vackert.
  Ha en fin helg /Marika

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukke billeder af Miss Bateman. Hende har jeg også haft stor fornøjelse af i flere år, men denne vinter gik hun til, uvist af hvilken årsag. Derfor måtte jeg fluks erhverve mig en ny, håber hun holder lidt længere. En rigtig god ide med den hvide blåregn i din have, det skal nok blive smukt.

  SvarSlet
 5. This is my first time to see your blog - love, love the garden!

  SvarSlet
 6. Hej Alice.
  Det ser rigtig godt ud.
  Hvilket program er det du bruger, siden du kan lave sådan et fint fremtidsbillede?
  Knus
  Malene

  SvarSlet
 7. It looks good and it gets even more beautiful with a white wisteria to grow up in the middle of the white bed.

  หนังใหม่

  SvarSlet
 8. Hvor er Miss Bateman smuk hos dig. Jeg har ikke haft held med den, men nu har jeg forsøgt at plante en ny et andet sad efter alle kunstens regler, så nu håber jeg, at den bliver lige så flot som din. Med tiden.
  Mange hilsner Bonnie

  SvarSlet
 9. I’m still learning from you, as I’m trying to achieve my goals. I definitely love reading everything that is written on your site.Keep the aarticles coming.온라인바둑이

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...