lørdag den 26. januar 2013

Håb & Glæde symboliseret med lyserøde bånd og blomster


Jeg vil hjertens gerne bidrage til at give lidt håb og glæde til de af jer derude, som kæmper mod sygdom. Vi er mange der tænker på jer og håber for jer, og som ville ønske vi kunne gøre en forskel!

Jeg har selv fulgt den kamp på nærmeste hold, da min mor kæmpede... og tabte kampen før hun blev 70 år gammel. Hendes kræfttype kunne ikke ses på mamografi, så hun kom alt for sent i behandling... ellers havde hendes udsigter været rigtig gode!

5 kommentarer:

 1. Hej Alice
  Ja hvor er der mange, som har haft kræften tæt inde på livet. Sørgelig historie med din mor.
  Skønne billeder jeg håbede du ville komme med billede af common moss, det gjorde du :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth, Ja det er rigtig mange som har haft den sygdom tæt på, og det er meget hårdt for alle involverede. Jeg ville ønske at de havde tænkt på at tage en prøve af min mors knude meget tidligere, istedet for bare at sige det kun var en fedtknude :/

   Ja, Common Moss er jo den eneste rose jeg har billeder af i nærbilleder :D Det må jeg gøre noget ved til sommer! :)
   Fortsat god aften!

   Slet
  2. Det er så ærgerligt og trist, når hospitalet og lægerne laver sådan en fejl, som går ud over menneskeliv og familien. Jeg kan godt forstå, hvis du er lidt bitter over det, din mor fik jo af samme grund ikke lov til at blive ret gammel.
   Her er det lige modsat, min mor er blevet 90 og har ikke lyst til at være med mere, hun sidder på plejehjem og er rimelig frisk i hovedet, men kan intet selv, det er heller ikke rart.
   Ja flere billeder af dine roser, men det kommer nok af sig, nu hvor du har bloggen. Common Rose er fortryllende på dit billede, jeg glæder mig til min skal blomstre og håber den ad åre bliver så fin som din.
   God dag til dig

   Slet
 2. Så du ved hvordan det føles at kæmpe også. Dejlige billeder til opmuntring.

  SvarSlet
 3. Hej Alice
  Jeg er ked af at høre om din mor, specielt når hun måske kunne have haft gode chancer for at komme igennem, hvad der heldigvis er mange der gør. Det gør jo bare ikke tabet mindre. Lad os håbe at man kommer en kur mod brystkræft og prostatakræft, som jo også er ret udbredt - lidt nærmere - og gerne i 2013.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...