mandag den 22. oktober 2012

Høstblade


Jeg elsker traveture i efterårsskoven, kan bare blive ved at gå rundt og nyde farverne og stemningen. Billedet her er fra et fantastisk smukt efterår i 2009, og er fra samme skovtur som mine billeder i indlægget fra 1.okt. Dette billede syntes jeg dog rammer temaet: Høstblade lidt bedre end de foto´s jeg viser i 1.okt indlægget. Jeg syntes stien på billedet her drager mig til at vandre videre, og samtidig illustrerer at der er oplevelser for hvert skridt man tager. :)  Dette er mit bidrag til fotokonkurrencen på følgende link:
http://moseplassen.com/2012/10/hostblader/

Jeg er ikke alene om at nyde turene, jeg har selskab af een, der helt deler min begejstring for naturen:

13 kommentarer:

  1. Det er så vakkert at det nesten gjer ildt!

    Klem!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind Tak :)
      Jeg elsker efteråret!
      Klem!

      Slet
    2. Så kjekt du har fått deg hageblogg. Jeg kunne tenke meg å følge bloggen din så kanskje du kunne opprette en følgerfunksjon. Lykke till på Moseplassen med nydelig høstfoto ! Hunden din er jo som skapt for høstfarger...

      Slet
  2. Held og lykke med konkurrencen, det er skønne billeder du har med her. Jeg er også med i konkurrencen, men kom til at kludre i det, så det er med smuk solopgangshimmel, der er nok ikke store chancer for at vinde for mig :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Lisbeth :)
      Tak skal du have. Jamen.. kan du ikke ændre fotoét ved at sætte det øverst i dit indlæg ? De bliver jo sendt til indlægget og skriver det er øverste billede der er i konkurrencen. Hvis det altså er umuligt at ændre det billede du linkede...
      Håber det lykkes for dig :)

      Slet
    2. Det vil jeg da prøve, tak for rådet :)

      Slet
  3. Tak! jeg er rigtig glad for at du har lyst til at følge min blog :) Jeg skal prøve at finde ud af sådan en følgerfunktion. Ja, Luna er som skabt til høstfarver og solnedgange :)
    Hav det rigtig godt

    SvarSlet
  4. aiai, så flott da! Takk for at jeg fikk være med deg ut i skogen :D
    Koselig at du er med på konkurranse Alice!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Anne :) Du skal være så velkommen på mine ture :)
      Hav det rigtig godt

      Slet
  5. Utrolig vakkert, og nydelig lys du har fanget. Jovisst er det herlig å kunne vandre i timesvis i ro og mak i skogen med en firbent :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Huldra :) Ja, tankerne flyver så frit og højt på sådan en vandretur, det kan man godt blive afhængig af :)

      Slet
  6. Vakkert og spennende bilde med et nydelig lys. Inspirerende blogg du har, så jeg la meg som følger. Lykke til i konkurransen! Anne

    SvarSlet
  7. Tusind tak Anne :) Du er mere end velkommen! Det er så dejligt at kunne inspirere hinanden og dele erfaring :)
    Alice

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...