lørdag den 18. juli 2015

Vidunderlig dag i superdejligt selskab :)

Vejret viste sig fra sin bedste side, sol med lette glidende slørskyer, og haven summede af bier og fuglefløjt...  og i bedste eventyr stil...


... visualiserede haven sin magiske hemmelighed! Selveste Havekongen havde nemlig lagt sin vej forbi disse kanter, og stod pludselig der i min have! Det var ganske ærefrygtingydende!


Heldigvis lo Havekongen ikke ad min have, og han viste sig som et dejlig varmt og humoristisk menneske, ligefrem og med begge ben på jorden, og det blev en uforglemmelig og skøn eftermiddag med havesnak og mange gode råd.


Tak Claus, for dit besøg og selskab! Det var fantastisk at møde dig! Du er til hver tid velkommen igen! :)


Heldigvis var der stadig lidt blomster tilbage at nyde i haven, jeg tror de var lige så stolte som jeg over at møde Claus Dalby! :)Opdatering 19.07:

Tusind Tak for jeres dejlige hilsner! :)

Til Martin: Jeg håber du kigger op her for et svar (jeg kan desværre ikke besvare i kommentar feltet, sikkert fordi min google konto blev resat i vinters pga. en drillende reklamefil)

Det er Austin rosen: Alan Titchmarsh. Den har taget 3-4 år om at etablere sig, men er kæmpestor nu og med disse vidunderlige blomster. I efteråret sendte den 3 lange skud op i espalieret (de 2 længste skud var 2½ m.) og i år er dens blomster større og mere velformede end nogensinde! :)
(jeg har ofte læst at man blot skal halvere grenene, hvis de finder på at sætte så lange skud, men det er jeg rigtig glad for at jeg ikke gjorde!)

Endnu engang Tusind Tak Claus (hvis du læser med her) hvor er det vidunderlige billeder du viser på din blog! Du fandt virkelig helt nye vinkler som jeg ikke har tænkt på! :) Blomsterportrætterne er jeg dog særlig imponeret over, de er ligefrem med japansk elegance! Jeg bøjer mig i støvet over hvor fint du evner at fange smukke kompositioner! Wow siger jeg bare! :)

Kærlig hilsen Alice

Her kan du se min have gennem Claus Dalby´s kamera.

14 kommentarer:

 1. Så spennende å få slikt besøk. Du har jo en fantastisk flott hage å viser frem, så det må ha vært virkelig hyggelig. Ha en fin sommer.

  SvarSlet
 2. Det lyder som et hyggeligt besøg, du har haft i din dejlige have :-)

  SvarSlet
 3. Hej Alice
  Jeg kan godt forstå CD. havde lyst til at besøge din smukke have. Hvis ikke billederne lyver for vildt, har du jo skabt en frodig, romantisk og eventyrlig dejlig og spændende have, på meget lidt plads og uden den er blevet så proppet, at det er blevet rodet. Det synes jeg er en stor kunst. Mange kunne lære rigtig meget af dig og din have, synes jeg.
  Knus Malene

  SvarSlet
 4. Hej Alice, hvilket dejligt besøg. Havekongen må da have været imponeret over alt det du har i din fantastisk smukke have. Måske så kommer din dejlige have med i hans næste bog :o) det vil jeg ønske så andre mennesker kan se at det er muligt at lave et lille paradis på få m2.
  Forsat god weekend
  Kh Linda

  SvarSlet
 5. Hej Alice!
  Hvor herligt, og spændende! Din have ser også drømme dejlig ud på både dine og hans billeder:-) og jeg er imponeret over hvad du har skabt på din lille plet med jord.
  Hilsen fra Anette

  SvarSlet
 6. Det er nogen super flotte lyserøde roser på de sidste billeder. Kender du navnet?

  SvarSlet
 7. Sikke dejligt med så fint besøg - det har helt sikkert været hyggeligt og din have ser også ud til at præstere det ypperste lige nu.

  SvarSlet
 8. Sikken en ære, din have er også noget særligt og syner meget stor....flot står den og vejret var jo med jer....ærgerligt der mangler bare lige duft på bloggen . Det må fremtiden tage sig af....god havedag.

  SvarSlet
 9. Hej Alice. Din have er altid smuk, og det er sjovt at se CD's billeder af den fordi han - som du også selv siger - finder lidt nye vinkler. Nu venter jeg spændt på om ikke din have en dag dukker op på tryk :-)

  SvarSlet
 10. Sikke en dejlig have, og blog som jeg har overset i "Blogland". Dejligt havekongen lagde et link til din blog, så jeg nu er blevet fast læser. God søndag!

  SvarSlet
 11. Din have er så smuk og den ser også så frodig ud så det var et perfekt tidspunkt havekongen kom på besøg :-)

  SvarSlet
 12. Kære Alice

  Din have ser afgjort ud til at være noget særligt, og at dømme ud fra både dine egne og hr. Dalbys billeder, har du formnået at kreere en fortættet stemning med mange dejlige oplevelser. Jeg kan godt forstå, hvis du var helt rundtosset af, at have Claus Dalby på besøg med kameraet, men han er sådan et positivt menneske, at jeg er sikker på, at det var en god oplevelse. Jeg kan se på hans blog, at han fik nogle gode billeder i kassen :-)

  SvarSlet
 13. Din trädgård ser alltid helt otroligt ut!!! Ett paradis på jorden!! I vinter ska jag sitta och njuta av dina bilder. Allt gott från Sverige Ps: När Claus Dalby var här pratade vi om din fina trädgård!!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...