onsdag den 8. juli 2015

Tak!... for sommeren, rosenblomstringen...

...og for alle jeres varme kommentarer! :)
For nogle dage siden skrev jeg en lang Tak til jer, nedenunder jeres kommentarer, men da den skulle udgives skete der intet? Det skrevne var gået tabt, og jeg orkede ikke lige at skrive det hele igen som anonym.
At jeg overvejede at prøve valgmuligheden anonym, kræver lige en forklaring:
De første 3 måneder af min lange blog pause, var nemlig helt ufrivillig. Jeg havde fået en irriterende fil på min pc, som fik reklameskilte til at myldre frem som popkorn, så snart jeg gik på nettet. Efter ½ min. frøs siden og var helt ubrugelig! Mit virus program poppede røde skilte op for hvert minut, men kunne ikke fjerne filen.
Heldigvis viste det sig at det ikke var en skadelig virus, men blot en irriterende reklame fil, som min dygtige lillebror fra Jylland fik gjort kål på, da han var på besøg i vinters. Han downloadede flere programmer som han selv brugte hjemme og derudover resatte han min google-konto, da det tydede på at den sad der.
Derefter kunne jeg igen bruge internet, men jeg bemærkede at jeg ikke kunne kommentere på andre blogge, samt at det ikke var muligt at fjerne spam-kommentarer på min egen blog. Mit seneste indlæg, var egentlig en test på, om det overhovedet var muligt for mig at opdatere, og DET kunne jeg heldigvis godt! :)
Jeg er totalt ITspasser, men må nok hellere ind og checke i google kontoen, for at se om det er muligt igen at kunne kommentere som: Alice´s Eventyrland.


Jeg savnede jer helt vildt i de 3 måneder og savnede jeres blogge og billeder fra jeres haver! Men efter så lang tid, så var afhængigheden, eller blogge-rytmen ligesom lidt udvandet, eller noget....  jeg blev ved med at udskyde et indlæg... Vi var også ret optaget af at vælge gymnasium til min søn, og i Jan/Febr var vi til nogle arrangementer på forskellige skoler.
Hen på foråret blev vores hund syg, i starten blot lidt stille, men efterhånden ville hun kun spise frikadelle eller leverpostej! Dyrlægerne mente ikke det var så alvorligt og at vi godt kunne se det an, så ialt gik der næsten 2 uger, før jeg til sidst bare måtte vide besked! Det var livmoderbetændelse og desværre den farlige lukkede version, så hun skulle straks opereres!
Operationen gik heldigvis godt, men det var tæt på at være gået galt, og det tog nogle uger før hun virkede rigtig frisk igen, og hun blev nødt til en ekstra penicillin kur, så hele den lysegrønne del af foråret, har vi slet ikke kunnet tage på vores dejlig lange skovture. Nu er hun heldigvis sig selv igen! :)

Jeg er virkelig glad for at kunne opdatere med indlæg, og dermed dele rosenblomstringen med jer, for i år er de tidligst plantede roser (4 år siden) tydeligvis veletablerede og smukkere end nogensinde.
I forhold til Rosens Dag, så var min have lige en uges tid bagud i år, for week-enden efter, var der virkelig gang i roserne.
Foran espalieret med Erinnerung an Brod, er Alan Titchmarsh og Geoff Hamilton vokset helt op i espalieret, og jeg finder deres farver helt fortryllende smukke sammen:


Det er 3 af mine yndlingsroser, og de danner en skøn buket sammen. Bagest kan skimtes Constance Spry, men fra drivhuset ses hun tydeligt i højre side, sammen med Buff Beauty:Constance Spry´s blomster nåede kun lige op i højde med espalieret i år, men der er allerede kraftig nyvækst igang, så jeg tror den vil dække meget af denne del af espalieret til næste år.
Herunder ses Paul Noél på rosenbuen ind til drivhus/urtehaven:
Til slut vil jeg gerne vise et fuglebur jeg fandt på skrammelpladsen, det passer da så fint til  rosentræet foran de sartrosa gederams :)


I dag har der været kraftige regnbyger her og jeg er lidt bekymret for resten af rosen blomstringen, men vandet var tiltrængt efter de hede dage.
Fortsat rigtig dejlig sommer til jer! :)


Opdatering d. 9.07

Jeg har lige prøvet at kommentere som anonym, og også testet ved at prøve at svare på en kommentar, men teksten forsvinder blot når jeg trykker: udgiv. Derfor svarer jeg her i stedet, og håber I kigger op i teksten her. :)

Jeg vil utrolig gerne have besøg af alle mine blogvenner! I er hjertelig velkomne! Læg bare en besked herinde, så kan vi maile sammen.

Jeg tror ikke jeg vil arrangere egentlig åben have, for min have er alt for lille og ingen vil kunne se noget for hinanden! Det er besværligt nok, blot at komme forbi hunden på de smalle stier :D Min have er bedst til at vandre rundt i alene eller nogle få personer.

Der er plads til 5-7 personer på terrassen, så det kan godt lade sig gøre med samkørsel, hvis I er flere.
Det kunne være så hyggeligt at hilse på jer i virkeligheden! :)

Kærlig hilsen Alice

8 kommentarer:

 1. Ohh så fina rosor du har att visa Tråkigt med Pc.. jag har också haft sånt där reklamelände men fick bort det med hjälp av en rensning i Windows.Hoppas att vovven är pigg och kry nu.
  Ha det gott i sommarvärmen
  Kram Meta

  SvarSlet
 2. Hej Alice
  Tak for din lange forklaring, vi er mange som har været bekymret for dig. Heldigvis er det kun IT problemer du har haft, ja og så det med hunden, det har jo også været meget slemt, det er jeg ikke i tvivl om.
  Det er som sædvanlig dejlige billeder fra din skønne have. Det ser så fint ud det hele - også fugleburet.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 3. skønt at se dig tilbage igen :) :) og tak for rundturen i haven ;)

  SvarSlet
 4. Hej Alice.
  Jeg har selv holdt blogpause, så jeg har slet ikke opdaget at du har gjort det samme ... Men skønt at se billeder fra din have der altid er så smuk, frodig og romantisk at man bliver helt glad :-) Og velkommen tilbage!

  SvarSlet
 5. Hej Alice, du ved jo jeg har savnet dig herinde på bloggen, hvor var det godt det kun var it problemer du havde :o) Uha det har da været slemt med din hund kan jeg forstå. Godt den har det bedre nu, det er så slemt når det gør ondt på dyrene. Da jeg læste det, blev jeg helt glad for at jeg har fået Alma neutraliseret.
  Sikken et skønt fuglebur, det var bestemt også kommet med mig hjem hvis jeg var havde set det.
  Roserne er så smukke, dit spejl bassin hvordan går det med det ? er det svært at holde fliserne rene ?
  Jeg er så vild med din have og vil så gerne se den, må jeg gerne komme forbi en dag ? Det er helt ok hvis du siger nej :o))
  Kh Linda

  SvarSlet
 6. Det er da vildt smukke roser du har :) Ih hvor jeg kender det. Jeg er altså heller ikke nogen super IT nørd, har en søn og datter der er, men de er ikke altid lige ved hånden :). Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 7. Velkommen tilbage til blogland. :o) Hvor er det smukke roser du viser. Jeg har også Geoff Hamillton, men anede ikke at den kan blive så stor. Skal vist lige ind og google lidt... ;o)

  SvarSlet
 8. Jobbigt med virus tur att du hade it kunning personal i släkten!!! Så roligt att du är tillbaka på bloggen jag njter så av din vackra trädgård!!! Allt gott Mari

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...