fredag den 15. marts 2013

TAK til HAVEFOLKET!

Det var en fantastisk god ide, da nogle havefolk med visioner slog sig sammen om at lave det virtuelle havemagasin HAVEFOLKET. Skønne reportager fra havebesøg, oplysende artikler om alt vedrørende haven og tips og gode råd! Jeg bliver helt stakåndet ved tanken om det store arbejde de kære havefolk lægger for dagen, og i helt proffesionel stil, med sponsorer, oplyser os om de nyheder og uundværlige hjælpemidler der findes. Ikke mindst de sponsorerede konkurrencer er et beundringsværdig arrangement at stable på benene!

Jeg har fået udvidet min horisont betydeligt, med hensyn til hvad man kan få af pragtfulde hjælpemidler, som haveentutiast! F.eks. havde jeg aldrig hørt om en Potmaker! Men jeg kan oplyse at den er fantastisk nem at bruge, så man selv kan lave ganske gratis så-potter af avispapir, som tilmed kan plantes ud, uden at vriste den spæde plante ud af potten! De to avispapir-potter på billedet, er mine to allerførste forsøg på at fremstille dem, ved hjælp af den Potmaker jeg var så heldig at vinde i HAVEFOLKET´s seneste konkurrence! Den er intet mindre end genial! :)


Derudover var der en priklepind med i gaven, så man kan lave et lille plantehul uden at ødelægge papirpotten, hvis man prikler småplanter fra såbakke, til deres egen potte. Der var også en pose tallerkensmækker frø, samt en dejlig opskrift på tallerkensmækkerpesto, og den vil jeg gerne dele med jer allesammen! :)


Tusind Tak for gaven til HAVEFOLKET, og sponsoren HAVE GALLERIET! :-)


For nogle dage siden så min jord-frosne have sådan her ud i middagssolen:


De seneste par dage har vi så fået et (kulden taget i betragtning) barmhjertigt lag sne som beskytter roserne. Vi kan hurtigt blive enige om at det ikke er det vejr vi ønsker os i midten af Marts, men når nu vi har frost alligevel, er det bedst med sneen også. Jeg håber dog snart at varmen vinder over denne sejlivede vinter!12 kommentarer:

 1. Ja de gør et super flot stykke arbejde, de kære Havefolk Quinder, stor respekt for dem!
  Tillykke med din fine potmaker med tilbehør, så ved du nok hvad du skal lave når sneen om et øjeblik igen vælter ud fra himmelen.. ;o)
  Tallerkensmækkerpesto har jeg da aldrig hørt om, men det skal bestemt prøves. Men det skal nok være først på sæsonen, inden de kære kålsommerfuglelarver indtager planten - måske sådan en pesto bliver lidt for fyldig!

  SvarSlet
 2. Dejligt Alice at du var heldig at vinde den potmaker, det var godt.
  Det er et kæmpe arbejde havefolket laver med det fine magasin, jeg tænker med gru på, hvordan de skal nå deres haver, når nu vi endelig får forår. Måske trapper de lidt ned, det er dem vel ondt, for de gør et kæmpe arbejde, som vi alle får meget glæde af.

  SvarSlet
 3. Hej Alice.Kan kun tilslutte mig din fine beskrivelse af havefolket.......godt gået til dem.
  Og tillykke med din fine gevinst.
  Det er da bare genialt at kunne lave masser af "potter" af avispapir.
  Rigtig god weekend til dig knus Jette

  SvarSlet
 4. Kære Alice,
  Det er skønt at høre at du er tilfreds med din præmie. Jeg skal også snart i gang med massefabrikation med min Potmaker - det er ret smart :)

  SvarSlet
 5. Kære alle,

  Tusind tak for de dejlige kommentarer om HAVEFOLKET. Ja, det er et stort arbejde - men det er også sjovt :), og det bliver endnu sjovere, når I kan lide det vi laver.

  SvarSlet
 6. Jeg er helt enig i, at det er et fsntastisk arbejde de dygtige quinder på Havefolket laver, og tillykke med din potmaker :-)

  SvarSlet
 7. Ja HURRA for Havefolket, som virkelig har mange skønne ideer i støbeskeen og på skærmen. Flot stykke arbejde de quinder udfører. Fuld af beundring over det store arbejde, de gør!
  Tillykke med den fine gevinst.

  SvarSlet
 8. Jeg vil da også være med til at takke Havefolket! Og til at ønske dig til lykke med gevinsten :-)

  SvarSlet
 9. Gratulerer med flott gevinst! Vi har også fått både frost og snø, men nå får det vel snart være nok?! god helg : )

  SvarSlet
 10. Tillykke med Potmaker'en. Den må skrives på ønskelisten her.
  Ja, det er dejligt, at HAVEFOLKETs piger orker at gøre det store arbejde. Jeg læser også deres artikler med stor fornøjelse og lærer hele tiden nyt.

  SvarSlet
 11. Tillykke med din fine gevinst.. Den får du meget glæde af. jeg har i år, 3 bedroller fyldt med avispapir potter, det er genialt.. Og ja Havefolket er et rigtig godt forum og allerede godt kendt. Hilsen Helle

  SvarSlet
 12. Great there are people with wonderful idea's. Brrrr what a snow still in your garden at the moment.
  Today overhere the first day without frost but because of the strong wind it feels like -10C outside. I hope the weather will change in a short while and we all can enjoy spring temperatures.
  Have a wonderful weekend Alice

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...