onsdag den 20. april 2016

De dejligste forårstegn


Havens første tulipaner er sprunget ud og sammen med den rosa stenbedsplante, spreder de glæde og løfter om de kommende måneders have oplevelser. Det er sorten: ´Light and Dreamy` i det lune bed langs terrassen.


Anemonen har prydet skovbunden i et par uger, og det er skønt at møde folk på vej hjem fra skoven, med en buket anemoner i hånden og glade smil på læben.


De sidste par dage er bøgen begyndt at springe ud, og så kan hverken kold blæst eller varsel om nattefrost, slette følelsen af at nu er det endelig rigtig dansk forår!


Billedet herunder kunne jeg ikke stå for; Anemoner i skovbunden og udsigt til blå himmel og blafrende dansk flag :)


Hjemme i drivhuset, er Lady Hillingdon allerede i fuld gang med store lovende skud, så her vil snart dufte himmelsk af roser. Det er en stor glæde at kunne tage forskud på sommeren, med en rose under glas.


Med de varmeste hilsner og ønsker herfra, om et dejligt forår til jer alle!

9 kommentarer:

 1. Tak for livstegn og smukke billeder.
  Nu er vi bagefter på øen, her er hverken udsprunget bøg eller tulipaner, dvs. i dag er der kommet et par tulipaner.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Alice, dine tulipaner må være de tidlige :o) hvor er det altså bare dejlige billeder. Jeg kan se at du ikke har klippet dine lavendler endnu, hvornår gør du det ?
  Jeg har lige været et smut i nordjylland og på vej derop var vi gennem vejle i et ærinde, der stod anemonerne helt tæt som et hvidt tæppe på skænterne og bøgen stod smuk lysegrøn. Det er som du skriver indbegrebet af forår og man kan da kun blive glad.
  Her går jeg også og venter på at roserne skal få knopper, nogle af dem har fået blade. Det er en fantastisk tid vi går i møde og det skal nok blive en fantastisk sommer.
  Kærlig Hilsen fra Linda

  SvarSlet
 3. Drømmende billeder ....det er så inspirerede at se ind hos dig...anemonebund lækkert lækkert...dejligt med de fire årstider...
  Ønsker også dig et dejlig t forår..

  SvarSlet
 4. soo beautiful! I love Spring, my favorite season... the anemone is wonderful!
  hugs...

  SvarSlet
 5. Hej. Det var et dejligt forårsindlæg. Tak skal du have. Hvor er det flot med alle anemonerne i skovbunden, jeg kan godt forstå, det bringer smilet frem! Rigtig god stor bededagsferie.

  SvarSlet
 6. Forår -det er så skønt. Jeg glæder mig til at se alle roserne folde sig ud, men det varer lidt endnu...

  God søndag

  Hilsen Maria

  SvarSlet
 7. Så underbart med våren ! Hurra men kallt är det nu vill vi ha lite värme. Jag ser såå framemot att se massor av fina bilder från din underbara trädgård i sommar!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...