lørdag den 26. oktober 2013

Klar til storm...

Det har været dejlige lune dage til at gøre have, drivhus og terrasse klar til vinter og rusk. Det har givet lidt regn sidst på eftermiddagen, hvilket har været fint for de roser og stauder jeg har flyttet. Jeg syntes efterhånden at haven er tilplantet som den er bedst egnet til. Nogle områder i haven har vist sig at have været rosenbed før, så nu er der plantet stauder i stedet, og det giver jo lejlighed til at sætte tulipaner, hvilket jeg glæder mig til.
 
Med udsigt til regn i morgen og storm mandag, har jeg plukket en buket af de roser som ikke havde for meget regnskade, det er ren luksus og livsglæde at kunne plukke sådan en dugfrisk buket sidst i Oktober! 
 


Dette syn har jeg ønsket at fotografere i mindst en uge, for jeg går forbi det hver aften ved solnedgang for at gå i skoven med Luna, men jeg har ikke lige haft kamera med. I solnedgangens varme lys gløder bærrene på træet helt uvirkeligt!


Billedet herunder er en uges tid gammelt (ellers var disse roser også med i buketten) ! :-)
Det er endnu engang Martine Guillot, som jeg finder utrolig fotogen! Fine blonder folder sig ud af de friske grøntonede knopper:


Til slut vil jeg vise hvor meget rosen Lady Hillingdon er vokset. Den blev plantet i drivhuset allerede under opsætningen, og den trives rigtig godt derude. Den har næsten konstant en blomst, men har endnu ikke været fuld af blomster, så jeg glæder mig til næste sommer:


Jeg ønsker jer en rigtig dejlig weekend! :-)

4 kommentarer:

 1. Smukke roser og smukt efterårsbillede, godt du fik kameraet med til sidst :)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. De er dårende dejlige dine roser, og skoven er så smuk. Det er gået mig forbi at du har fået drivhus. Jeg må vist lige læse tilbage.
  Kærlig Hilsen Linda

  SvarSlet
 3. Hej igen Alice, nu har jeg læst tilbage og jeg tror jeg har fået opdateret..især dine haveplaner og dine roser har jeg dvælet ved :-) hvordan filan for du plads til alle de Roser. De er superskønne alle sammen og jeg kan se vi har en del af dem til fælles. Især har det været dejligt at se et billede af mine sidste nye indvistringer :-)
  Kh Linda

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...