mandag den 7. oktober 2013

Gul som solen

Den gule farve er ved at overtage i haven, og jeg finder det utrolig smukt! Jeg holder meget af efterårets stemning, når først jeg har erkendt, at sommeren heller ikke i år skulle vare evigt!
 Jeg elsker simpelthen de gule farvetoner i efteråret! Det er et smukt træk af Vorherre at lade løvet visne i så lysende toner, midt i en årstid hvor lyset ellers svinder dag for dag!
 
Nogle af de gule roser er netop nu midt i deres anden blomstring:
 
Graham Thomas
 
 
Buff Beauty
 
 
Den underskønne Lady Hillingdon som dufter vidunderligt af sød te og honningmelon.

Jeg håber I alle nyder disse milde efterårsdage!:-)

4 kommentarer:

 1. Kære Alice,
  Det er så smukt med alt det gule, røde og orange. Her hvor jeg bor, lader efteråret vente på sig - så jeg nyder farverne alle mulige andre steder. Nu også ved dig. Dine roser er velnok smukke! Helt fortryllende :-)
  Mange kærlige hilsner,
  Mathias

  SvarSlet
 2. Jeg har det som dig Alice, jeg er vild med efterårets farver, men det har du set hos mig :) Smukke gule roser, min Buff Beauty endte som rådyrføde i hvert fald knopperne, det er jeg da endnu mere ked af, når jeg ser den skønhed du viser. Der er ikke andet end de bare grene tilbage, så jeg må lære at leve med det.
  Lady Hillingdon kender jeg ikke, men jeg kunne da godt tænke mig at lære den at kende :) det lyder i hvert fald godt med den beskrivelse.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hei! Jeg er nok en sånn en som ikke er så god på å erkjenne at sommerhalvåret er over. Høsten med gule farger er vidunderlig vakker, men så kommer en veldig lang periode.... Anne

  SvarSlet
 4. Hej Alice.Der er ikke noget der kan slå efterårets smukke farver.Nyder det når jeg kører og kommer forbi alle de smukke træer i smukke røde og gule farver.God dag knus Jette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...