mandag den 14. oktober 2013

En lille årskavalkade

Jeg fandt 2 billeder i næsten identisk udsnit, og skyndte mig ud for at tage et af efterårshaven, så der er 3 forskellige årstider. Jeg syntes det er virkelig sjovt og interessant at se hvor forskelligt sådan et lille stykke jord kan se ud. Billederne er vist i den rækkefølge de er taget, dvs at vinterbilledet er ældst, så der er også nogle ændringer i havens opbygning. Det er nok sjovest at se ens egen have på denne måde, men jeg ønsker jer god fornøjelse hvis I har lyst til studere 2013 i min have! :-)
 
  
Efteråret er så smukt i år, jeg tror bestemt at tørken har noget med det at gøre.


Se blot hvor tørt der stadig var i min have i fredags, da jeg plantede et par klatreroser. Hullet her er godt et spadestik dybt, og der er knastørt! Heldigvis var vi en af de lokaliteter hvor der kom en god sjat vand i går aftes, jeg ved ikke hvor mange millimeter, men min regntønde blev fyldt, og der skal hen i nærheden af 30 mm til før den fyldes. Så jeg er rigtig glad nu! Om et par dage skal jeg plante endnu nogle roser, og så bliver det spændende at se, hvor langt ned regnen har fugtet jorden.

Jeg håber alle fik nydt den strålende dejlige dag i dag, og fortsat rigtig god aften!


6 kommentarer:

 1. Smuk på alle 3 "årstider" - du har virkelig forstået at plante så der er noget at se på hele tiden.

  SvarSlet
 2. Fine have billeder med godt udtryk af hvor dejlig din have ser ud. Blev dog lige lidt forskrækket ver billedet med sne på. det må godt vente lidt. Glæder mig til at høre om de roser du planter og følge deres vej.

  SvarSlet
 3. It's wonderful to see your garden troughout the year. Every saison has it's own beautiful colours.
  Have a wonderful autumntime Alice

  SvarSlet
 4. Fine billeder. Det er sjovt at se dem samlet. Det vil jeg også forsøge.
  Det er vist første gang jeg besøger din meget fine blog, og den må da på min blogliste med det samme, så jeg husker at komme tilbage. Der er så meget spændende at se på her. Tak for fine billeder..

  SvarSlet
 5. Sjovt at sammenligne et område i din have på flere billeder/årstider. Alle årstider er fine og du har jo virkelig fået lavet en masse.
  Ja tørt er det, vi fik kun 5 mm, så her er også tørt.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 6. Det er utroligt hvordan haven skifter karakter i løbet af en sæson. Det er en rigtig dejligt haverum du har der.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...