fredag den 6. september 2013

Fødselsdags "kage" og svar på: Gæt en fejl

 

Jeg vil først lige vise den flotte store frø, som min datter havde skåret ud af en vandmelon, til min søns fødselsdag i slutningen af August. Den var fyldt til randen med alt muligt udskåret frugt, og vi fik rigtig smovset i frugtsalat med vanillecreme! :-)

Og nu til svaret på: Gæt en fejl, fra sidste indlæg:

Udsigten fra min terrasse over mod det espalier jeg lavede i sommer, så i mine øjne drømmedejlig ud indtil for godt en uge siden...

Men naboen har desværre langsomt "slagtet" det gamle æbletræ, som ses lige bag espalieret! :-(
Først røg nogle grønne grene... siden nogle af de mindste stammer... og til slut havde hun en mand ude for at save træet helt ned!


Jeg holdt rigtig meget af synet af det gamle æbletræ, og det viste sig tilmed at dække for en rigtig øjenbæ, nemlig det grimme skurtag.
Men... tænk alligevel hvor heldig jeg har været med placeringen af espalieret! For når roserne vokser til, så vil de dække for den grimme udsigt! Billederne er taget fra terrassen, lige når man træder ud fra stuedøren. Nu kan det kun gå for langsomt med at de gror til!

Jeg ønsker jer en pragtfuld og sommerlig september-weekend! :-)

8 kommentarer:

 1. Skøn frø din datter har kreeret :-)

  SvarSlet
 2. Pragtfuld frø! Jamen, så gættede jeg jo rigtigt i går! Men jeg synes nu ikke det er så slemt :-)

  SvarSlet
 3. Tak for svaret, så så jeg ikke helt forkert, kan jeg forstå, der var noget med det tag, jeg troede det var kommet til, men det var et træ, som var taget væk, ja sådan kan det gå. Godt du har espalieret, så det kan dække for det grimme tag.
  Flot frø, det er din datter dygtig til.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 4. SKØØØØØN frøfætter, sådan en må jeg prøve at lave... Hvor ærgerligt med udsigten, godt at vide at roserne tager over på et tidspunkt. :)

  SvarSlet
 5. Herlig frø.....den må kopieres.
  Ja så fik jeg ikke ret. Pyha kan da godt se, at den udsigt ikke er værd at skrive hjem om. Men så må du gøde dine roser, så de hurtigt lukker af for det grimme tag.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...