onsdag den 21. november 2012

Diset solopgang

Solopgang over skoven og hækken en diset Novembermorgen

Hækken har sit eget lille lysshow nu hvor bladene næsten er faldet helt af.

Solopgangen her er fra den dejlige solskinsdag forleden. I vintermånederne står solen op i vores gavlside, som er sammenbygget med naboens hus, så vi har ikke vinduer den vej. Tilmed er det til den side skoven ligger, og solen når først over skoven hen ad 9-10 tiden. Om sommeren har vi sol ind i køkkenet fra meget tidlig morgen. Det glæder jeg mig til. Vi har heldigvis udsigt til solnedgange året rundt, da haven ligger på syd/vest siden af huset.

8 kommentarer:

 1. Ih hvor er du altså god til at tage dugdråbebilleder! Tak fordi du gider dele dem :-)

  SvarSlet
 2. Tak Nana, dugdråberne var allevegne den morgen, så det blev det helt store fototema den dag. Jeg tror faktisk jeg lægger et par mere ud i morgen, efter at have kigget nærmere på billederne. Tak fordi du tog et kig forbi :)

  SvarSlet
 3. Ja når solen skinner behøver du ikke lyskæder i hækken :) Vi har i julemåneden lyskæde i vores hæk. Vi har ikke noget træ tæt nok på huset, så må vi bruge hækken i stedet.
  Kom du bare med flere dugdråbebilleder, det er skønne billeder du tager :)

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth og Tak
  Ja, det ligner næsten en lyskædepære der i hækken, ærgeligt den ikke lyser hele døgnet. Hvorfor laver de ikke en lyskæde af de der sollamper? Det ville se skønt ud hver aften, som at have sin helt egen Tivolihave. Lyskæder er smukke uanset hvor de sidder, faktist er de ikke specielt kønne på grantræer, syntes jeg.

  SvarSlet
 5. Igen flotte fotos af vanddråber og sol sammen:) det er den mørke tid vi er i , så vi må nyde de gode øjeblikke, heldigvis her i Spanien bliver det først mørkt ved 17,45 tiden lige pt, og den korteste dag er det lyst til ca 17, men til gengæld har vi ikke de lyse sommeaftner som i DK....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jan og rigtig mange Tak :)
   Man burde bo i Spanien i vinterhalvåret! I har Lyset! I år må jeg sige det generer mig at jeg skal ud med hunden senest 15.15 for at nå at komme hjem før det bliver mørkt, og så bliver det stadig mørkere i en måned endnu! Gys! Men man lærer ganske rigtig at glædes over små ting :)
   Ja om sommeren er vi forkælede her i Dk lysmæssigt, sommeraftnerne her, er bare det bedste i hele verden.

   Slet
 6. Hej Alice
  Smukke poetiske billeder - tak for det

  SvarSlet
 7. Tak Jørn og Hjertlig Velkommen i haven :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...