onsdag den 28. november 2012

Lyspunkter


Hvor er det da bare mørkt når solen ikke lige titter frem et par timer. Jeg kan ikke tage et billede uden at blitzen vil være med, og det giver noget kedelige flade billeder. Det er højsæson for indendørshygge, hvilket egentlig ikke er så slemt, når stearinlysene er tændt og hyacinterne står og dufter, men... jeg vil så gerne igang med passagen gennem det nye bed.
Jeg har samlet nogle sten til projektet nu, selvom der skal en del flere til. Det har været hyggelige småture i skoven for at samle dem, derudover er alle materialer til adventslys-dekorationen, bragt hjem fra turene. Drivhuset er næsten tømt, der står kun nogle sarte udendørsvækster tilbage, og pelargonierne står nu på en plade ovenpå rammen af min "sommerseng". Det ser rigtig hyggeligt ud  : )

8 kommentarer:

 1. Dit billede ligner noget der kunne være taget hjemme hos mig: hyacinter og stearinlys har vi også i rigelige mængder. Jeg kan helt klart bedre lide sommer, men man må jo få det bedste ud af vinteren ... Har lige gået tur i regn og mørke, og det er altid dejligt at være ude. Nu vil jeg også tænde stearinlys :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana, Ja man kommer slet ikke udenom hyggelys i øjeblikket, og hyacinter er også bare et must! Det er dejligt at vi kan få sådanne duftende erstatninger for savnet af havens blomster :-)

   Slet
 2. Hej Alice,
  Hvis du kan slå blitzen fra på dit kamera, vil det give nogle flotte billeder.

  SvarSlet
 3. Hej Lene, ja jeg må se at finde ud af det kamera´s forskellige mode´s. Har ikke haft så stort behov for at sætte mig ind i det tidligere, da jeg ikke lige plejer at tage billeder i den mørke tid :)

  SvarSlet
 4. Mon ikke vi får mere lys udendørs de næste dage, hvis vi får det vejr, de lover. De sidste dage har det godt nok været gråt og mørkt. Det er hyggeligt med lys og hyacinter, men lysene skulle ikke være så sundt for indemiljøet og duften af hyacinter kan Bent ikke tåle, så vi nøjes med brændeovnen, det er fint nok her i huset, ovnen er nemlig her lige bag ved mig :)

  SvarSlet
 5. Uhhh Lisbeth, Jeg havde nu også foretrukket brændeovnen ! Jeg bruger ren stearin, så det soder ikke, for det er vist ikke særlig sundt. Hvor er det synd at Bent ikke kan tåle hyacinter, jeg må indrømme jeg ikke overdriver det med blomster inde, men det er ren terapi at købe et par stk og se dem springe ud :)

  SvarSlet
 6. Det ser hyggeligt ud.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 7. Tak skal du have :) Det er egentlig godt gået at en oprindelig forårsbebuder som hyacinter, er gået hen og er blevet synonym med vinterhygge og Jul. Men dejlig er den.
  Hav en god dag.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...