torsdag den 25. oktober 2012

Bladene danser nu mod jorden


Det blæser ganske meget i dag, her til morgen "sneede" det med nedfaldende blade i skoven. Jeg skyndte mig i haven for at fange den sidste glans derude, inden det hele bare ser gråbrunt ud.
Jeg har fået fjernet gyldenrisene, så nu flytter Aïcha snart ind i det nye bed. Jeg flyttede også den ene Gloire de Dijon derover (havde fået placeret den for mørkt) så  nu kan den boltre sig i Sommerfuglebusken. Bagved har jeg sat en alm. boldformet Hydranga, som jeg kunne se ville blive for stor i det skyggefulde hjørne af Terrassen. En af dagene skal jeg også have lagt nogle hvide prydløg og botaniske tulipaner.Når solen skinner er der stadig smukke farver...Den White Nights jeg lod stå, har klaret sig bedre end den jeg satte ind i vase.


Udsigten her har forandret sig en del de sidste par uger

6 kommentarer:

 1. Sikke vidunderlige farver i din have! Og du har også haft travlt ;) - Det lyder som flotte nye placeringer. Ja, det bliver spændende de næste nætter om vi vågner op til sammen klaskede blade og måske skønne frostede frøstande!
  God dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rose :) Ja i solskin er der stadig lidt farver stadigvæk, men meget er blæst af nu. Jeg ville have taget nogle bedre billeder af Mjødurten her til morgen, men nattefrosten havde klasket den helt sammen. Godt jeg fik et billede i går:)
   Hav en god dag

   Slet
 2. Nydelige bilder og farger av din flotte hage!!
  Ha en fin dag:))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maj :) Godt jeg nåede lidt billeder i går, for nu er meget blæst af, og frosten har været hård ved andre.
   Hav en god dag! Forhåbentlig med sol, det er det her lige nu :)

   Slet
 3. Ja det er tiden at fotografere efterårsfarverne nu, måske er de væk allerede i morgen, med det voldsomme stormvejr kan det ikke vare længe. Det er trist, for hvor var det smukt. Hvis ikke roserne bliver rusket mod torne af vinden, holder de ganske rigtig længere udenfor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth :) Ja det var så smukt så længe det varede, men allerede nu er meget blæst af. Fik dog taget nogle billeder af Dansebøgen i rigtig høstfarver som jeg har lagt ind. Den ligger i læ for det værste blæst og så rigtig fin ud
   Hav en god dag :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...