onsdag den 16. december 2015

Årets julegave ide!Hvad enten det er dig selv som ønsker en bog med billeder af betagende, smukke haver, eller det er som gave til en kær have ven eller veninde!
Bogen er det smukkeste værk jeg endnu har set om haver, og den flyder over med billeder i den helt særlige stemningsmættede, romantiske havestil, som jeg elsker. Der er så meget skønhed at nyde, og inspiration at hente, at man slet ikke kan rumme det hele på een gang!
Fordi bogen er så mættet af indtryk, fanges ens opmærksomhed af nye billeder hver gang man åbner den, og samtidig bliver man helt afhængig af gensynet med sine yndlings haver.

Mine foto af bogen, yder den slet ikke retfærdighed i kvaliteten! Men alligevel nogle eksempler:Jeg har været have nørd i årevis, og altid nydt billeder af skønne haver, men for 15-20 år siden, var det en ørkenvandring at finde billeder af virkelig smukke haver! Heldigvis fandt jeg nogle engelske bøger, med gode eksempler på haver i den stemnings mættede stil, og var der blot 2-3 gode billeder, så købte jeg bogen!
Flere Magasiner havde ind imellem også en rigtig fin artikel om en særlig smuk have, og jeg samlede dem i plastlommer, og har dem endnu, som et skatkammer af skønhed og inspiration!

Claus Dalby´s bog: Romantiske haver, er et værk hvor hvert eneste billede er mættet af skønhed og stemning!
Tænk engang, at vi i lille Danmark, huser en mand med en så stor passion for smukke haver, at han rejser Europa tyndt for at tage billeder af haver så skønne, så de næsten tager vejret fra een, og derefter serverer dem på et sølvfad for os!

Hvor er vi heldige! Sådan føler jeg det ihvertfald, og jeg er ham dybt taknemlig fordi min ørkenvandring endelig er slut! :)

I mine øjne er bogen et tidløst mesterværk indenfor havebøger, som fortjener international udgivelse. Ingen have bogsamling er komplet uden den!


Bogen kan købes: Her

7 kommentarer:

 1. Han är verkligen duktig på att få oss inspirerad och nyfiken. Boken är jättefin
  Ha det gott mitt i veckan
  kram Meta

  SvarSlet
 2. Enig. Jeg er også helt vild med bogen. Så smuk og inspirerende :-)

  SvarSlet
 3. Det er meget smukt og rammende skrevet Alice, den bog er også en af dem jeg holder allermest af i min samling.
  Kh Linda

  SvarSlet
 4. Det er en fantastisk og meget meget smuk bog, som jeg gav mig selv den i sommers, det er til og med min første bog af hans hånd, just love it:-))))

  SvarSlet
 5. Det er en af mine yndlingsbøger i havegenren - jeg fik den da den udkom :)

  SvarSlet
 6. Hej. Aij mange tak for de fine billeder. Jeg ønsker mig den i julegave og så må jeg se om jeg får mit ønske opfyldt:). Det ser meget spændende ud. Jeg har mange af hans bøger og har kigget oglæst i dem alle flere gange. Han er meget dygtig!

  SvarSlet
 7. Detta är en av mina absoluta favoriter av hans böcker!!! Allt gott Mari

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...