søndag den 27. oktober 2013

Nyd en tur i skoven før stormen!

Det er lige nu at skoven stråler af gyldent løv, så jeg vil anbefale at bruge en søndagstime eller to på en travetur i skoven! Vejret er lunt med lidt solstrejf, så der er virkelig dejligt derude, men du er  hjertelig velkommen til blot at følge min skovtur! :-)
 
Bregneblade kan blive næsten helt hvide før de tørrer ind i brunt. Jeg holder meget af stemningen i birkemoserne, men savner synet af nogle solide klippeformationer :-)
 

Men "Freja´s Sale" kan man nu ikke få for meget af, og det samme gælder smukke gamle egetræer.
 

Jeg håber du har nydt turen :-) Fortsat rigtig dejlig søndag!

ps: Man kan altså ikke stole på det udgivelsestidspunkt min blog skriver om et indlæg. Jeg kom hjem fra denne skovtur kl.12:00 og udgav indlægget lige lidt over kl. 13:00 så læsere havde en chance for at nå at tage en skovtur. Kl. 15:30 begyndte det at regne og ruske her, så jeg håber at nogen nåede en tur! :-)


8 kommentarer:

 1. det var en virkelig dejlig tur :) smukke billeder
  KH
  Marianne

  SvarSlet
 2. Tak for en smuk tur, i den gyldne skov :-)

  SvarSlet
 3. Ja, det var en rigtig smuk tur i den vidunderlige efterårsskov :-) Tak for det!

  SvarSlet
 4. Your first and second to last photos are perhaps the best fall captures that I have seen this year! Our fall color is a bust... very poor and I'm not certain why... i guess there are years like that... Larry

  SvarSlet
 5. Jeg er ikke nået i skoven i år, så jeg nød at følge med på din tur. Tak :-)

  SvarSlet
 6. Hej Alice.Ja! jeg er heller ikke nået i skoven.........så dejligt at jeg kan nyde dine smukke billeder fra skoven.God blæsevejrsdag knus Jette

  SvarSlet
 7. Det var en dejlig skovtur. Hvad hedder din skov? I år har det også været et helt fantastisk efterår med smukt løvfald.
  Jeg grinede af din Freja's sale. Har et barnebarn som hedder Freja. Hun skulle fortælle mig om den gamle sang, »hvor de synger om mig Mormor«. Der gik godt nok noget tid inden 10-øren faldt!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...