torsdag den 6. februar 2014

Lille vinterhilsen :-)

Så bed vinterkulden alligevel i år også, faktisk har det meste af Januar været kold, grå og blæsende med mange snefnug i luften og på jorden. Det er en skærende kontrast til de billeder af samme motiv i sidste indlæg, men absolut smukt i sin egen stemning og diskrete farvetone:
Lige efter snestormen


En kold tåget morgen med rimfrost for nogle dage siden
Billedet her er fra begyndelsen af Januar, før vi fik sne, men den tågegrå stemning har præget hele Januar
De seneste dage er stemningen dog vendt, og på trods af at der stadig ligger meget sne og det fryser om natten, så synger fuglene nu så intenst at man bliver helt varm om hjertet af forårsfornemmelse! :-)

Med de varmeste spæde forårshilsner til jer alle!

11 kommentarer:

 1. Hej Alice
  Hvor er det fine billeder fra din vinterhave, ja sne kan også være smukt, det er det så afgjort i din have.
  Det er skønt at fuglene igen begynder at synge, vi nærmer os foråret, jubiiii.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Absolut smukt - den disede hvide frosne farve er så godt fotograferet, men jeg glæder mig til forårsbilleder fra din smukke have

  SvarSlet
 3. Alice in wonderland......det er nogle fine motiver du har fanget. Sne har vi da fået så rigeligt af og så er det bare om at fange den, imens den stadige ligger der.

  SvarSlet
 4. Your snowy pictures are absolutely magical.

  SvarSlet
 5. Skønne billeder, men specielt det sidste med træstammerne er meget smukt og stemningsfuldt!

  SvarSlet
 6. Utroligt stemningsfyldte vinterbilleder, smukt:-)

  SvarSlet
 7. Hej Alice.Smukke snebilleder du viser.................men her hos mig er al sneen forsvundet.Så nu kan jeg se hvad der er på vej op af jorden.Og dejligt at dagen nu er tiltaget med over to timer.
  God weekend Jette

  SvarSlet
 8. Hi Alice, thanks for visiting my blog and leaving a comment! The photos of your snowed in garden are very beautiful! I love seeing gardens with snow, probably because it reminds me of Germany, my homeland. Snow is one thing that we don't have here in Southern California. I also like the last photo quite a bit, but when this was the atmosphere of the whole January, I think that is quite hard on the soul. I would be so longing for signs of spring! Wishing you a nice Sunday!
  Christina

  SvarSlet
 9. Sehr schöne und erfolgreiche Glückwünsche

  SvarSlet
 10. Hej Alice, jeg vil gerne i kontakt med dig mhp at lave en havereportage og så har jeg nogle spørgsmål. Kan ikke finde din mail-adresse, så kan jeg bede dig om at skrive til mig på Marianne (snabel a) kontekst (prik) net ? 😊

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...