mandag den 1. april 2013

1. April :-)

Endelig kom vi ind i den rigtige forårsmåned, og lad os håbe at den bliver lun nok til alt det der skal ske i løbet af denne måned. Blandt utallige småprojekter gennem vores dejlige solrige Påske, kom mit nye bord også på plads, og det er betydelig mere hyggeligt end det store bord jeg havde stående før, og der er meget mere plads og luft derude.

Man kan godt sidde 4 personer over en middag omkring det, så skal det bare sættes stole frem. På solrige dage som i dag, er der rigelig varmt her på den overdækkede terrasse allerede nu, og helt ind i November kan man sidde herude. På varme sommerdage derimod, bliver her alt for varmt, og derfor er jeg noget tilbageholdende med at lave det om til vinterhave, for det er en meget kort periode jeg for alvor vinder noget ved det.

Man kan nok godt se at der stadig er godt gang i sommerforberedelserne. Hækprojektet i baggrunden står i stampe pga frost, ligeledes står her nogle rosenbue elementer, som jo heller ikke kan sættes op før jorden er tøet op. I baggrunden i venstre side kan man se kastaniehegnet som skal få Luna til at opgive, at se stien bag den fjerneste hæk, som sit teritorium. Det mangler selvfølgelig også at blive sat rigtigt i med pæle. Grenene som ligger foran bedet, vil jeg prøve at lave en låge ud af, så der bliver en nem passage gennem kastaniehegnet.

Rigtig god 2. Påskedag til jer alle, og jeg håber I nyder det solrige vejr, jeg skal ihvertfald lige ud og sidde på bænken lidt, før jeg går igang! :-)

10 kommentarer:

 1. Åh så skønt det ser ud......jeg kan se dig for mit indre øje - tilbagelænet og med ansigtet drejet op i solen.....ahhhhh.......enjoy ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Det ser hyggeligt ud Alice, ja vi har vist alle nydt det i dag, vi er knap færdige med at nyde endnu :)

  SvarSlet
 3. Hej Alice.
  Det er et sødt bord du har fået dig. Det passer rigtig godt sammen med stolen og bænken. Det er herligt, at høre om alle dine projekter. Man kan høre det er forår, selvom jorden stadig er frossen.
  Venlig hilsen Malene og god 2. påskedag til dig også -det der er tilbage af den.

  SvarSlet
 4. Selv fuglene har jublet derude idag... :o)
  Dejligt at få indrettet sig med lidt nyt, nu kan du se frem til en laaaang sommer med lune sommeraftner.

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hyggeligt ud, vild med dit havebord...Ja, forår i luften er der.

  SvarSlet
 6. Vilken härlig uteplats! Och med vårsol nu. Inbjudande.
  Hej från Törnrosa

  SvarSlet
 7. Sikke et dejligt sted, man kan godt fornemme foråret, selvom jorden er frossen. Jeg er vild med overdækkede terrasser, man kan sidde ude og spise, meget mere end ellers.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 8. Hej Alice.Åh! hvor ser det bare dejligt ud med havemøblerne ude i solen.......nu er det rigtig forår.Og man har SÅ mange projekter man gerne vil igang med.
  Gode forårsdage til dig Jette

  SvarSlet
 9. Ser härligt ut, att sitta där med din fina trädgård som utsikt! Och man ser ju mer grönt än vitt i trädgården - extra härligt!

  SvarSlet
 10. Hvor ser det hyggeligt ud.
  Jeg glæder mig til at kunne sidde ude og få frokost, men det varer nu nok lidt endnu.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...